Op 17 december 2018 was het dan zover. De oprichting van De Evenement Assistent was een feit. De Evenement Assistent is “het kleine zusje” van Totaal Organisatie, een mooi verlengstuk van hét Apeldoornse Evenementenbureau met meer dan 30 jaar ervaring.
Met de komst van De Evenement Assistent kan Totaal Organisatie een nog completer pakket diensten aanbieden. De Evenement Assistent maakt op haar beurt weer gebruik van het netwerk van Totaal Organisatie. Zo is een mooie win-win situatie ontstaan.
 
Ons dienstenpakket is veelomvattend. Onze representatieve hosts en hostessen zijn graag het visitekaartje van uw bedrijf! Onze promotieteams en elegante, charmante medewerkers verzorgen op gastvrije wijze de ontvangst en registratie van bezoekers tijdens uw beurs, congres, conferentie en bedrijvendagen. Zij zijn inzetbaar voor vele doeleinden, zoals promotionele werkzaamheden, bemensing van uw beursstand, informatiebalie of garderobe, lichte horecawerkzaamheden, begeleiden van (inter)nationale) groepen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning aan op het gebied van evenementen, middels de inzet van eventmanagers en coördinatoren.
 
Al onze medewerkers beschikken over een flinke dosis enthousiasme en servicegerichtheid en staan uw gasten op professionele, doortastende wijze te woord. Zij zijn representatief gekleed en zijn communicatief vaardig. Voor een uniforme uitstraling tijdens uw event zijn onze hosts en hostessen altijd gekleed in representatieve kleding van De Evenement Assistent. Uiteraard is in overleg iets anders of meer in stijl of kleuren van uw bedrijf altijd mogelijk.
 
Ook beschikken wij over bellytrays voor het uitserveren van diverse hapjes en over champagneringen om uw gasten op ludieke wijze te voorzien van een heerlijk sprankelend drankje.
 
Ook zetten wij ons Polaroid Meisje graag in voor promotionele doeleinden.
 
Wilt u nader kennismaken of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@deevenementassistent.nl.
 
 
 
 
 
 

De Evenement Assistent
info@deevenementassistent.nl
+31 6 12477030

Bezoekadres
Nieuwstraat 38a
7311HZ Apeldoorn

Postadres
Nieuwstraat 38a
7311HZ Apeldoorn

Mail ons!

15 + 11 =

 

 

© 2019 De Evenement Assistent | Privacy Statement