Hosts en Hostessen

Om een idee te krijgen van het uiterlijk en outfits van onze hosts en hostessen hebben wij hier onze standaard en speciale outfits weergegeven. Genoeg keuze voor evenementen met een speciaal thema!

 

What else?

Naast gastvrouwen, -heren, hosts en hostessen bieden wij ook horecapersoneel, promotiedames, garderobe personeel, beurs- en congresassistenten en event- en partymanagers aan. Heeft u andere wensen?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Promotieteams

Onze elegante en gastvrije promoteams zijn ambassadeur van uw merk en product. Zij zorgen voor de juiste uitstraling en zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Voor de juiste look en feel zorgen wij voor kleding of accessoires in bijv. de company colors. Wij vertalen uw wensen graag naar de gewenste uitstraling van uw merk en product.

Proseccodames
Deze dames zorgen ervoor dat uw gasten bij binnenkomst gastvrij worden ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels. Gekleed in prachtige jurkjes met mooie champagnehoepels is dit een ware belevenis voor uw gasten.

Snackmeisjes
Met mooie bellytrays worden uw gasten voorzien van een heerlijke Hollandse snack. Een bitterbal, gehaktbal of bamibal, een frietje met of zonder sausen. Smaakvol gepresenteerd door prachtige dames. 

Stroopkoekmeisjes 
Onze stroopkoeken worden met smaak gepresenteerd door onze stroopkoekmeisjes. De heerlijkste stroopkoeken zijn een ware traktatie tijdens uw congres of beurs, bedrijven informatiedag of anderszins. 

Candygirls
Onze candygirls zijn om op te eten! Heerlijke petit fours, spekken en snoepjes… onze candygirls zijn sweet as candy! Trakteer uw gasten op een candygirl!

Bloemenmeisjes
U wilt uw gasten graag welkom heten of bedanken? Onze bloemenmeisjes voorzien uw gasten graag van een prachtige bloem. Gekleed in prachtige Hollandse jurkjes zijn de bloemenmeisjes ambassadeur van uw bedrijf en heerlijk geurende bloemen.

Kaasmeisjes
Onze kaasmeisjes laten zich de kaas niet van het brood eten! Zij zetten hun tanden graag in elk evenement en presenteren met smaak de heerlijkste kaas van het mes! Wilt u dit afwisselen met worst? Ook dat kan! Wij denken graag met u mee!

Whisky, Wine en Cigar Girls
Onze whisky en wijn meisjes kunnen worden ingezet tijdens chique parties. In schotse rokjes of sjieke jurkjes. Graag kijken wij samen met u naar uw wensen. Ook sigaren behoren tot het assortiment. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

maar ook:

Polaroid girls als marketingtool voor uw (bedrijfs)evenement
U wilt uw gasten graag op een ludieke manier verrassen en vastleggen op polaroid foto? Onze polaroid meisjes schieten graag mooie plaatjes! In hippie stijl of sportief op rolschaatsen, met de polaroid girls van De Evenement Assistent loopt uw feest altijd ‘op rolletjes’. 

 

De Evenement Assistent
info@deevenementassistent.nl
+31 6 12477030

Bezoekadres
Nieuwstraat 38a
7311HZ Apeldoorn

Postadres
Nieuwstraat 38a
7311HZ Apeldoorn

Mail ons!

14 + 6 =

 

 

© 2019 De Evenement Assistent | Privacy Statement